Usnesení zastupitelstva za rok 2024

Usnesení č. 1/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo změnu pořadí v projednávání jednotlivých bodů programu.

Usnesení č. 2/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo finanční příspěvek 50 000 Kč na neuskutečněný novoroční ohňostroj ponechat panu Romanu Walzerovi.

Usnesení č. 3/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo žádost o neinvestiční dotaci v částce 200.000 Kč pro SDH Malšice.

Usnesení č. 4/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo podání žádosti na energetickou koncepci městyse Malšice.

Usnesení č. 5/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo podání žádosti na zavedení energetického managementu městyse Malšice.

Usnesení č. 6/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo uzavřít Memorandum o spolupráci na projektu energetického společenství.

Usnesení č. 724/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo uzavřít se spolkem MAS Krajina srdce z.s. Dohodu o zachování důvěrnosti informací.

Usnesení č. 8/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice stanovuje celkový počet zaměstnanců městyse Malšice v organizačních složkách na čtyři. Zastupitelstvo pověřuje paní starostku, aby v mezích celkového počtu zaměstnanců zařazených do úřadu městyse Malšice rozhodovala ve vztahu ke konkrétním pracovním místům o jejich pracovní náplni a zařazení v rámci úřadu.

Usnesení č. 9/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo návrh 1. rozpočtového opatření roku 2024.

Usnesení č. 10/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo podání žádosti o dotaci v Programu obnovy venkova na oplocení tenisového hřiště v ZŠ a MŠ Malšice.

Usnesení č. 11/24/ZM: Zastupitelstvo městyse Malšice schválilo vyhlášení záměru na pronájem části pozemku p.č. 2103/4 v k.ú. Malšice o výměře cca 150 m2.